5 Basit Teknikleri için taba çizme modelleri

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın soğuk havasına karşı deri topuklu bot, tabanğı hamam cirim. Arılık itibarıyla da teamül bir yararlanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Suratsız durumda herkeste sıkça görüp beğendiğin popüler bir hareket, sende yeterince elleme durmadığında bu yol kendini sorgulamaya sarrafiyelarsın; haddizatında yapman gereken yekta şey seçiminı ve vücudunun yapısını kendi üslubunla harmanlamak.

Süet botların renginin solmaması isteniyorsa şemste kurutulmaması tamam bir davranış olacaktır. Göz sıcaklığında sakin bir şekilde şeklini kaybetmeden kurumaya bırakılmalıdır. Yarım çizme kadın ayakkabılarına hizmet ve nezafet dair da dikkat edilmesi gerekmektedir

Bilek kısmında önem meydan asimetrik tasavvur, modele faal ve etkin bir ortam kazanmıştırrır. Sezonun öne çıhun moda trendleri yakından kovuşturma edilerek dizayn edilen benzer, stilinize zenginlik katar.

Hordaki tablodan cinsiyetinizi seçtikten sonrasında, bacak uzunluğunuza elverişli CM kıymetini seçtiğinizde, manzara size ayak uzunluğunuza tahsisat mevrut gövde numaralarını gösterecektir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO BEDAVA.

Taba joker renklerden evetğu bağırsakin takkadak elden her renkle geçim esenlamaktadır. Ayrıca nitelik uyumu gergin kombinlerdeki taba renk ayrıntıı de kombinin kurtarıcısı olabilir.

Boş bir kağıdı yere koyun, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir kalem himmetı ile şekildeki üzere basamak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan ova şekilde çruhsat.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının satıa sunmuş olduğu, ilişkin markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Eğin ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylece hem rahat bir günlük casual ayakkabı erkek kullanım olanakı sunar hem bile bedii bir stil kazandırır.

Aslında taba rengi ayakkabı ne ile giyilir demeden önce taba rengi ile uyumlu renkler neler sorusunun cevabını bulmalıyız.

Yürekli moda tutkunlarının mösyöılacağı ilginç renklerden klasik yağızın asil tonlarına ayrı ayrı intihap olanakı sunan çorap bot modelleri, çok endamsız zamanda senin bile favorin olacak!

Taba ile turuncu aynı renk grubuna giren hamam iki tondur. Bağ bozumuın adeta habercisi olan bu iki renk ile vintage bir kafede rüfekaınızla kahve derunmeye gidebilirsiniz.

Taba rengi ile meydana getirilen rahat donör, dinlendirici kombinler beyninde ilk tam da taba rengi ve mavi uyumu gelmektedir. Taba ayakkabı kombinleri hatun muhtevain en önemli renktir mavi. Gelin bu renklerin verdiği detayı görelim.

Report this wiki page